Weekly Newsletter BG 16-20.04.18

ДМ Трейдинг България

Седмичен Бюлетин

 

Преглед на изминалата седмица

Здравейте на всички! Надяваме се да се чувствате добре след изминалата трейдинг седмица. Сега дойде време да отпочинете да излезете на слънце и да и да изчистите ума си преди следващата трейдинг седмица. В този бюлетин ще ви информирам относно какво се случи през изминалата седмица и какво постигна всеки от нас и с какви трудности се сблъскахме. В първият ни бюлетин от миналата седмица ви описах дейността на компанията ни и както ще се съдържа в бюлетина така, че днес няма да навлизам в детайли по тази тема.

DMTrading Bulgaria Trading Room

Като цяло през тази седмица съумяхме да продължим седмичният ни графика за публикуването на полезни и интересни материали. Компанията се придвижва лека по лека на пред и непрекъснато обсъждаме и добавяме нови неща към таргетите за годината. Нашият прекрасен офис ни мотивира да идваме тук всеки ден и да правим най-доброто за да удовлетворим нашите клиенти. И след като споменах „прекрасен офис“ тук искам да споделя, че една от услугите които ще предлагаме и ще бъде достъпна от уебсайта ни е работно място под наем. Местата са ограничени, но все пак по този начин ще предоставим на група от хора да бъдат с нас всеки ден да се възползват от нашите съвети и насоки. Това ще ви помогне да израснете като трейдъри, а и на нас като ментори. Споделянето на работно място ще е от полза за всички нас. И тъй като знаем, че трейдинга може да е доста самотна професия от време на време и за това ние решихме да я направим по-интересна и социална. Това ни доведе до заключението, че тази услуга е нужна, и че тя може да има позитивен ефект както за вас така и за нас. За това бъдете в очакване за това и за още много услуги идващи с пускането на уебсайта ни.

Задачи и екзекуции

Valentin Fetvadzhiev

Нашият трейдър на суровини и индекси Валентин или за по-кратко Вальо завърши всичките си седмични задачи. Те са следните:

Въпреки, че не успя да публикува седмичен план тази седмица той следеше планът си за паладия, където имаше отворена позиция и със сигнал в Twitterи в понеделник успя да затвори трейда на печалба със съотношение загуба към печалба 1:5. Надявам се да сте успели да хванете ако не цялото движение то поне част от него.

Повече относно трейда с паладий тук.

Много интересен и образователна статия която може да проверите тук.

Статията е относно приходите на компаниите как да се извлекат предимства от икономическа гледна точка и състоянието на компаниите и как да предпазим капитала си от евентуални лоши или неочаквани резултати. Освен това той успя и да сподели няколко новини от дъги източници които да ви държат максимално информирани.

И да не забравя, че активно ми помага с изграждането на Hints&Tipsкоито пишем за вас и публикуваме в нашият Twitter & Instagram.

Всеволод Потороча:

Нашият социален мениджър успя да провери всичките ни материали за грешки и да ги коригира за да имат по-добър вид. Също така той е този който публикува всички материали в завършен вид за да могат да достигнат до вас както и много други неща. Неговите усилия в социалните медии доведоха до следните резултати през тази седмица:

TradingView:+3 нови последователи – благодарим за подкрепата ви към нашите идеи. Надявам се нашите услуги да ви бъдат от полза.

Facebook: нашите последователи там също нараснаха до 129. Продължавай все така! Публикациите ни са достигнали до 73 души и тази седмица Всеволод ще продължи дейностите си и да ги промотира и пред по голяма аудитория.

Twitter: имаме 24 клика на споделеното там и така последователите ни там нарастват до 152, и искам да изкажа специална благодарност на всички тях.

Ако имате някакви въпроси относно компанията ни, нашите услуги, екип или каквото и да е или имате някакви оплаквания може да се свържете с нашият социален мениджър на неговия служебен майл v.potorocha@dmtrading.bgпо всяко време.

Илиян Илиев:

Аз имах няколко задачи за тази седмица и успях да завърша всяка една от тях. Първо продължавам работата си с екипа които разработват уебсайта ни. Постоянно сме във връзка с тях обсъждаме идеи, нашите нови предложения и правим промени. Целта тук е да създадем съвършеният и лесен за употреба уебсайт, за да можете когато решите да го разгледате да се чувствате добре посрещнати, без да се отегчавате с много и при това скучна информация. Относно безплатните уроци за начинаещи които ще се състоят от 11 урока които ще ви дадат добър начален тласък за вашата нова трейдърска кариера. Започнах да работя със страхотен графичен дизайнер и двамата с него ще се опитаме да ви предоставим най-доброто обучение което може да се намери така, че бъдете в очакване. Така, че бъдете в очакване.

А сега относно трейдинга – седмицата беше печеливша за някои (поздравления отново Вальо), но и губеща за други … например мен. Продължавам да следя планът относно USD/CAD които публикувах миналата седмица, но извадихме доста лош късмет и с помощта на някои икономически новини позицията бе съсипана. Успях да публикувам два сигнала по този план и имахме и един отворен от миналата седмица. Всички позиции започнаха добре и в началото ни даваха 1:1 съотношение загуба печалба, но няколко бързи и силно движения в обратната посока предизвикани от новини доведоха до удрянето на стоповете и на трите позиции. Ако сте успели да затворите част от печалбите докато позициите бяха все още печеливши – Поздравявам ви. Но въпреки всичко такива неща се случват и аз ще извадя поуки относно бъдещите ми таргети в трейдовете и възможността от неочаквано силни движения предизвикани от новини. Така, че тази седмица беше по скоро повече урок от колкото губеща и ще я използвам този урок за да се завърна по-добър през следващата седмица.

USD/CAD трейдинг план.

Въпреки, че имахме лоши трейдове касаещи USD/CADсъщо така успях да публикувам и краткосрочен план относноUSD/JPY който всъщност се разви перфектно. Надявам се да сте успели да извлечете около 45 или 50 пипса от този трейд.

USD/JPY трейдинг план.

Не успях да публикувам статия през тази седмица, но ще се постарая да публикувам нещо по специално в тази връзка за вас през следващата седмица.

Проблеми – Отстраняване и Решения

Проблем 1 – TradingView

След трудностите през тази седмица все пак успяхме да разрешим проблема с платформата където публикувахме всичките ни трейдинг планове. Името ни е вече променено и можете да ни намерите на следният линк.

Според правилата на TradingViewне е разрешено да се публикуват линкове в описанията на трейдовете, а ние там обикновено слагахме линк към видеото в YouTube.И за да продължим да имаме възможност да ви осведомяваме в коментарите на трейдовете относно сигналите на живо които публикуваме ще преминем към техният план „премиум“. Когато отворите новият ни профил там ще видите малко леко където ще са публикувани всичките ни социални медии: YouTube, Twitter, Facebook, Instagram. Не забравяйте да ни последвате за да получавате известия когато публикуваме нов план или сигнал тъй като вече няма да слагаме линковете в описанието на идеите.

Нямаше други проблеми през седмицата така, че спокойно можем да кажем, че всичко мина добре.

Можете да видите и видеото към седмичният ни бюлетин където ще презентирам основните точки написани в бюлетина. За сега и до следващата седмица.

Пожелавам ви страхотен уикенд и бъдете подготвени за печалбите които се задават в следващата седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *