Weekly Newsletter BG 07.05-11.05.18

ДМ Трейдинг България

Седмичен Бюлетин

Относно тази седмица:

Още една седмица изпълнена с трейдинг, писане и забавление измина. Казвам забавления защото работата ни е изпълнена с позитивни емоции, и се опитваме да направим работната ни обстановка възможно най-забавна. Но въпреки всичко сме силно посветени на работата си и сме решени да станем най-добрите в нея. Точно и за това тази седмица продължаваме да ви предоставяме ценни съвети и обучителни материали. Ако сте следели седмичните ни трейдинг планове и сигналите ни на живо които публикувахме през седмицата сте забелязали, че успяхме да реализираме повече от 250 пипа печалба за седмицата. Тук не включвам бързите съвети който публикувахме в Twitterкоито ако сте изиграли сте имали възможност да реализирате печалба от още около 100 пипа. Как ви се вижда това за една седмица трейдинг?

За да навлезем в повече детайли какво правихме през седмицата и какво успяхме да ви предоставим нека разгледам всеки член на екипа по отделно.

Един за всички, всички за един:

Както мускетарите биха казали „Един за всички, всички за един“ и ние работим на същият принцип. Всеки от нас е част от нещо по-голямо и допълва към целостта на проекта. Един подкрепя всички нас и всички вас. В замяна всеки един получава помощ по всяко време когато му потрябва за да вървим напред заедно и безпрепятствено. Сега нека разгледам персонални задачи на всеки един от нас за изминалата седмица.

Тази седмица позицията на Валентин в SPX прогресира лека по лека акумулирайки пип след пип. Този план се разви през тази седмица и по него беше публикуван и сигнал на живо в Twitter. Позицията бе разделена на три порции всяка от които реализира по-добра печалба от предходната. Тук може да видите цялостното движение на индекса и мястото за вход, къде е позициониран стопа и местата за прибиране на част от печалбата.

Може да разгледате всичките му трейдинг планове и разяснение към тях в седмичното му видео резюме.

Също така Валентин завърши втората част от статията си относно азиатските пазари която може да ви предостави поглед над сектор с който не много трейдъри са запознати. От статията може да извлечете съвети за диверсификация на портфолиото ви и също така от къде да извлечете допълнителна печалба. Статията е достъпна тук.

Всеволод продължи работата си относно социалните медии. Беше натоварен с проучване относно #hashtagsв Twitterи как да ги използваме с цел материалите ни да достигат повече хора. Отново неговите изключително високи езикови познания ни спомогнаха за предоставянето на материалите ни във изключително добро граматическо състояние. Той също така бе отговорник за разпределянето на материалите в съответните социални мрежи. След дискусия решихме от тази седмица да започнем да правим видеата си и на Български и на Английски език за да бъдат по удобно и лесно достъпни до месната ни аудитория и за чужденците също. Това ще направи нещата за Сева малко по-сложни в отношение на публикуване и разпределяне на материалите ни, но ние нямаме съмнение, че той ще се справи. До сега не го бях споменавал, но той също така е и крипто ентусиаст и прави проучвания за ICOs и всичко свързано с Блокчейн технологията. Но относно целта на тези проучвания ще ви информираме в бъдеще.

От друга страна Илиян се сблъска с трейдонг проблеми през последните няколко седмици, но най-накрая се завърнах на върха. С над 100 пипа печалба към момента в EUR/USD след сигнала на живо който публикувах в Twitterбазиран на седмичният ми план успях да се възвърна. Бързите съвети които ви предоставих относно едни от по-непопулярните валутни двойки EUR/RUB и CAD/JPY ми предоставиха също добра печалба. Също така CAD/JPY се разви според очакванията и движението се разви за няколко дни, докато EUR/RUB е все още в прогрес и все още име време да влезете в позиция.

Тази седмица успях да намеря нещо което ме вдъхнови за статия и още повече, че си заслужаваше да го споделя тъй като афектира всички нас – малките трейдъри. Ако все още не сте разгледали статията ми относно ESMA и задаващите се промени на европейският валутен пазар ви съветвам да го направите. Това решение ще има сериозни последици и за това е по-добре да сте подготвени от по-рано с резервен план. Тук може да разгледате статията и споделите мнението си в секцията за коментари.

Може да очаквате седмичното ми видео резюме на (16.05.2018) където ще разгледаме трейдинг плановете и позициите ни по задълбочено.

Не неидентифициран обект на радара:

Още няколко неща останаха които искам да ви споделя за да бъдете напълно наясно действията ни и промените които правим в компанията.

Видеа:

Както споменах по-рано в бюлетина ни решихме да изготвяме видеата на два езика вместо само на един и да им слагаме субтитри както правехме до сега. Това е с цел местната ни и чуждата аудитория да могат да проследяват и разглеждат материалите ни по-лесно. Ето и няколко неща които трябва да знаете:

  • В YouTubeще има отделен плейлист за различните видеа. В края на името на всеки плейлист ще бъде пояснено езика на който са заснети видеата – [EN] и [BG] ще бъдат абревиатурите които ще използваме.
  • Ще направим всичко по силите си за да публикуваме и субтитри на видеата за да ги направим достъпни и за хора със специални нужди.
  • Съдържанието на видеата ще е едно и също, но на различни езици. С цел по-лесно достъп от по широка аудитория.

Уебсайт:

Продължаваме с изграждането на уебсайта ни и едновременно с това работим по страницата за „Предизвикателството“. Между другото ще ни е много от полза ако ни споделите предпочитания си за по-интересно име на самото предизвикателство. Може да споделите идеите си в секцията за коментари към Бюлетина ни или като коментар към видеото към него. Всякакви предложения са добре дошли и ще се опитаме да върнем отговор на всеки от вас. Надяваме се всичко да е в пълна готовност до края на месеца.

Това е всичко относно изминалата седмица. Надявам се нашият седмичен бюлетин ви е харесал и се надявам да успяваме да ви помогнем с трейдинг кариерата ви. Пожелавам на всички печеливша седмица и очаквайте още от нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *