Седмичен Бюлетин 28.05-01.06. BG

ДМ Трейдинг България

Седмичен Бюлетин

 

Изцяло нов свят на улица Денкоглу:

Здравейте отново предприемачи, инвеститори и всички вие които по един или друг начин сте обвързани с света на трейдинга. Измина още една седмица в прекрасният ни офис в центъра на София и сме готови да ви споделим как се справихме. Както винаги всичко се случи бързо. Публикувахме много материали които могат да ви помогнат не само да научите и развиете уменията си като трейдъри, но и как да реализирате бързи печалби от пазара. Сагата с нашият уебсайт продължава, но за щастие остават само още няколко финални щриха преди официалното му пускане. Обещах ви и видео относно „Предизвикателството“ и скоро ще го имате. Седмицата бе изпълнена предимно с позитивни емоции и малко трейдинг съревнование между мен и Валентин, за което ще ви разкажа след малко. Не зависимо, че офисът ни е локализиран в самият център на града същевременно разположението му е такова, че оставаме леко на страна от шума и навалицата. Също така разполагаме и с впечатляваща фауна (която не е истинска разбира се), но покрива голяма част от офиса и дава усещане за друг свят. Не разполагаме само с бисквитеното чудовище, но пък за сметка на това имаме пазарното чудовище. Така, че нека сега разгледаме какво публикувахме за вас през изминалата седмица и как се развиха нещата за нас.

НИЕ срещу Пазарното чудовище:

Седмица изпълнена с трейдинг планове, сигнали и статии относно пазарите. Нека видим как екипът ни си подели задачите през седмицата.

Какво винаги започваме с Валентин:

  • Дългосрочен трейдинг план базиран на FTSE100 + сигнал на живо който към момента му носи печалба.
  • Краткосрочен трейдинг план базиран на NASDAQкойто за съжалени не се получи.
  • Съвет в поредицата ни Hints&Tipsотносно консолидацията в природната газ и възможност за продължение на печалбите от възходящото движение.

Сега няколко думи за дългосрочният му план. Първоначално индекса отказа да се подчини на правилата които Вальо му определи, но малко след това се върна в зоната му за покупка и той публикува сигнала на живо на нашата официална Twitterстраница.

Можете да проследите развитието на трейдинг плана относно FTSE100 тук.

На следващата графика се вижда кога е публикуван сигнала на живо и къде е цената към момента. Както виждате сигналът за вход е публикуван малко след като цената се върна в зоната за покупка. Тъй като Вальо игра за развитие до основният таргет около 7900.00 неговият стоп е около нивата 7600.00. към момента виждате, че позицията е на печалба и се надяваме да продължава в същата посока. Трейдът ще продължи да бъде менажиран и управляват и през следващата седмица.

Тъй като краткосрочният трейдинг план относно NASDAQне се разви по план няма да ви занимавам с допълнителна информация за него.

На следващата графика може да видите какво се случи малко след като съветът от поредицата ни Hints&Tipsотносно природната газ беше публикуван. Идеята за публикацията дойде след като цената се върна до пробитата съпротива която сега играе роля на подкрепа и започна да консолидира там. Очаквахме нова възходяща вълна и на графиката може да видите колко силно избухна цената и се качи. Надяваме се да сте успели да хванете част от тази потенциална печалба.

Продължаваме с Всеволод и неговите седмични задачи. Какво винаги той се справи безпогрешно с задачата му да оправи публикациите ни за да бъдат в перфектен вид за вас. И тук искам да кажа, че това никак не е лесна задача. Всичките тагове в YouTubeи всички хаштагове, планирането на публикуването и преглеждането на всичките ни публикации е определено стресираща работа, но той успя да се справи. Вие сте неговите оценители защото той прави всичко това за да може публикациите ни да бъдат по-достъпни и приятни за четене. Скоро ще поставим на тест неговите умения относно програмата Adobe Premiere така, че бъдете на щрек за това. Той също така помага с видеата относно „Безплатната програма за начинаещи“ който ще имат за цел да покажат основите на трейдинга и как да се започне по-възможно най-опростения, но ефикасен начин.

Аз също имах интересна седмица относно трейдинга. Тя не започна много добре и печалбите ми от миналата седмица се стопиха с 50%. Но тези неща се случват в трейдинга за това не се смутих и продължих на натискам търсейки печалбите. Това ми помогна да завърша седмицата на много по-малка загуба. Тук може би трябва да кажа, че ако не си готов да загубиш не си готов да търгуваш.

Това са публикациите ми за седмицата:

  • Дългосрочен трейдинг план относно GBP/AUD – все още няма сигнал по него.
  • Статия с заглавие: „Три нетрадиционни трейдинг похвата“ – дадох всичко от себе си в тази статия така, че си заслужава да я видите.

Същевременно работех заедно с програмистите да оправим всичко по уебстраницата ни и също така работя и по рекламното видео относно „Предизвикателството“. Това отне повече време от очакваното, но искаме да бъде в перфектен вид за вас.

Можете да видите развитието на трейдинг планът ми тук:

През изминалата седмица не се случи неща по сериозно там, но днес най-сетне видяхме пробив на подкрепата, което може да значи, че през новата седмица най-вероятно ще имаме възможност за вход. И печалбите ще завалят!

Тук можете да видите статията:

Тя може да ви даде насоки за похвати в трейдинга с които може да не сте запознати което би могло да ви донесе допълнителни печалби и с риск да се повторя – Печалбите ще завалят.

Това бяха публикациите ни през изминалата седмица. Ще продължим да подобряваме материалите си и да ви предоставяме обучителни статии пълни с ценни съвети и видеа за това може да ни последвате в профилите социалните медии:

YouTube

Twitter

Facebook

Както споменах по-рано аз и Вальо решихме да направим малко съревнование, което сега ще ви разкажа как протича.

Мечки срещу Бикове:

Докато обсъждахме различни трейдинг сценарии аз и Вальо започнахме спор (приятелски разбира се, без бой) относно бъдещото движение на петрола (USCrudeOil). И затова използвахме възможността да разрешим спора си като „Джентълмен Трейдъри“. И двамата направихме трейдинг план относно петрола (USCrudeOil) и започнахме да чакаме развитието на трейда. На следващите графики можете да видите моят и неговият план и моментното позиция на цената на петрола. Разбира се и двата плана са доста дългосрочни и нещата са още в прогрес.

Планът на Валентин:

Петрол (USCrudeOil) – на дневна база + (развитие от няколко дни)

Планът на Илиян:

Петрол (USCrudeOil) период – четири часова графика

Позицията на цената на петрола към момента:

Петрол (USCrudeOil) период – дневна графика

Към момента мисля, че печеля този бас. Но както казах все още има време за развитие на трейда и Вальо се надява на бъде в неговата посока (което няма да стане :D).

Това беше всичко от изминалата седмица приятели!

Както беше казал един известен герой: Бъдете в очакване за още и през следващата седмица, а екипът ни ви пожелава приятна и печеливша седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *