Седмичен Бюлетин 04.05-08.06. BG

ДМ Трейдинг България

Седмичен Бюлетин

 

Унищожителите:

Измина още една седмица и дойде време за седмичният ни бюлетин. В тази публикация са описани в детайли действията ни през изминалата седмица. Също така ще видите детайлно разглеждане на плановете ни от изминалата седмица, както и някои от трейдовете ни и сигналите на живо към тях. Също така имахме и много забавна ситуация в петък която включваше опаковка „Райд“ (и не това не е реклама) и голямо количество нощни пеперуди които искаха да превърнат балконът ни в техният нов дом. Много задачи бяха изпълнение през тази седмица и още много са насрочени за следващата, но най-важното, е че се доближаваме все повече до крайната ни цел – да ви снабдим с възможно най-доброто обучение което може да се намери на пазара. И така нека направо да започваме:

Унищожител №1:

Както обикновено “numero uno” в списъкът ни е Валентин. Не само, че се справи страхотно с това да превърне балконът ни в военна зона, но се справи и страхотно с трейдинга през тази седмица. В понеделник започна седмицата с план относно златото. Тук може да видите развитието на плана към момента.

Както можете да видите от публикуването на планът до сега дневните свещи са само зелени благодарение на което цената леко по лека са покачва. Също така Вальо успя да публикува и сигнал на живо към този трейд.

Долу може да видите извадката от графиката която бе ползвана и при самият сигнал:

А това развитието на трейда към момента:

Но Валентин не спря до тук. След това продължи добрата си серия с краткосрочен план относно природният газ, който той следи подробно от известно време.

Тук можете да видите развитие на планътю

И както виждате само за две свещи природният газ успя да достигне от зоната за покупка до зоната за прибиране на печалба.

Валентин също бе отговорен и за съветът от поредицата ни „Hints& Tips“ който бе достъпен за вас на нашите Twitter& Facebookпрофили. Тук може да видите въпросният съвет който може да ви е от полза когато определяте границите на паричният ви мениджмънт.

И накрая, но не на последно място идва ред и на статията която той публикува която бе като глътка въздух измежду всички графики, трейдинг планове и трейдове. Статията е относно животът на известен трейдър на суровини и неговите премеждия. Тук можете да разгледате статията.

Унищожител №2:

Господин Всеволод също беше на гребена на вълната през тази седмица. Постоянно се появяваше и изчезваше от офиса, но когато нощните пеперуди пристигнаха предимно отсъстваше. Въпреки, че е натоварен от изпитите му в университета той все пак успя да намери време за нас и нашите материали. Отново прегледа всичко написано от нас и провери всяко едно видео за да могат да достигнат до вас в перфектен вид. Освен това през тази седмица ни помогна доста и със „Трейдинг уроците“ които са все още в процес на изграждане. Също така работи редом с нас за достигането на целите ни който си поставихме за изминалата седмица. И като мениджър на нашите социални контакти съвсем скоро ще го виждате и в краткото видео относно седмичните ни бюлетини. Също така той обеща и да прибави ефекти на видеата така, че ще имаме възможност да видим уменията му със програмата „Adobe Premiere“.

Унищожител №3:

Ролята ми през тази седмица беше предимно да помагам в борбата с нощните пеперуди. Е разбира се успях и да публикувам трейдинг план и не един, а два сигнала на живо, които за жалост не успяха да достигнат до определените таргети. Въпреки това ни донесоха известна печалба и ако и вие сте взели решение да ги изиграете по предпазливо и да приберете бързата печалба поздравления за печалбите. Сега не разгледаме плановете и сигналите на бързо за да видите за какво говоря.

Трейдинг план.

През изминалата седмица разглеждах много валутни двойки, но реших да споделя с вас тази в която виждах най-много потенциал. Ако разгледате плана ще видите, че в началото всичко се движеше добре, но след това се появиха някой непредвидени движения. Цената се върна след като влезе в зоната ни за покупка и така сигналът ни на живо се провали. Аз все още мисля, че тази валутна двойка ще се движи в низходяща посока и за това през следващата седмица ще продължим да я следим и ще гледаме за възможни варианти за вход в нова позиция.

На следващите две графики можете да видите сигналът на живо и развитието на цената след това:

Развитието:

Вторият ми сигнал беше относно валутната двойка GBP/AUD който можете да разгледате тук:.

И тук е извадката от сигнала на живо:

За жалост цената не успя да достигне първата ни зона за прибиране на печалба въпреки, че имаше много добър изглед да го направи. В крайна сметка цената на два пъти стигна много близо до целта, но не успя да пробие и се върна и удари стопа ни. Въпреки това не публикувах сигнал за затваряне на позицията, тъй като имаше добра възможност да се прибере част от печалбата когато цената стигна до нивото от където се отблъсна предният път. Тук можете да видите движението от графиката:

Също така през седмицата продължих да работя със програмистите относно развитието на уебсайта ни и неговите финални забележки. Вече спокойно мога да кажа, че сме готови така,  че следете за официалното стартиране на сайта. Също така заедно с тях довършихме и страницата към „Предизвикателството“. От друга страна аз съм готов с промо видеото така, че този месец очаквайте стартирането на много от нещата.

Борбата с пеперудите:

Искам да завърша бюлетинът ни с забавна история относно способностите ни за изтребление. Към края на седмицата решихме да излезем на балкона за малко чист въздух (за мен това е да изпуша една цигара) и изненада – целият балкон беше пълен с спокойно летящи си нощни пеперуди. Всеволод само затвори вратата зад нас и се върна на компютъра си. Е разбира се даде предложение да използваме дезодорант и запалка и да ги ИЗГОРИМ до крак, но ние решихме, че този подход може да ни остави без офис и за това предприехме по цивилизовах похват. Купихме спрей против насекоми и започнахме да пръскаме като луди. Изразходихме целият спрей който поне миришеше хубаво, но ни лютеше много на очите. След това целият балкон беше под карантина за около час и след това когато излязох да видя бойното поле забелязах, че сме постигнали победа. Разбира се имаше няколко останали вражески пеперуди които бяха само ранени, но както се казва в играта Мортал Комбат – Довърши ги!

И така това обещава битката ни с инвазията. Тази може и да я спечелихме, но битката ни с пазарите продължава и сме решени да спечелим и нея. И за това който иска да е с нас от страната на победители е добре дошъл да се присъедини.

Пожелавам ви хубава и печеливша седмица!

Facebook.

Twitter.

Youtube.

Instagram.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *